Vi er Melkeveien

Vi har mange års erfaring og bred kompetanse innen grafisk design. I tillegg til designstrategi, formmessige analyser og prosjektledelse, er typiske prosjekter vi jobber med: visuell identitet, eksponeringsdesign (utstillingsdesign, konferanser), redaksjonell design, bøker, logodesign, platecover, illustrasjon og skriftdesign.

Typografi er viktig for oss – enten vi designer et visittkort, en visuell identitet, eller et bokverk for skolen. To av oss er utdannet typografer. Noe som først og fremst er en trygghet for kunden, men også for de andre i Melkeveien. Vi samarbeider tett og utfyller hverandre på en effektiv måte.

I tillegg til å utarbeide omfattende designprogram, har vi også kompetanse på å utvikle spesialtegnede bokstaver og typografi, enten det bare er til en logo eller mer omfattende som hele skriftsnitt. I tillegg til logo og fargebruk, er skreddersydd typografi et viktig gjenkjennende element i en visuell identitet. Vi har tidligere gjort dette for blant andre Telenor, Avinor, Canal Digital, Statoil, Norsk Tipping, Ruter, DNB, Posten, og nå sist, Gjensidige.

Melkeveien Designkontor AS
Christian Krohgsgt. 34
0186 Oslo

Tlf: 23 35 34 60
Epost: post@melkeveien.no