Utstilling

Telthuset

Telthuset er en militær lagerbygning fra midten av 1700 -tallet som sto på Granavollen fram til 1958, da det ble flyttet til Hadeland Folkemuseum. I 2018 ble bygningen tilbakeført til Granavollen. Vi har vært så heldige å få være med å gjøre grafisk design og illustrasjon på utstillingen som forteller historien om huset og området.

 

Gran kommune og Kari Møyner
Christine Lohre – utstillingsdesigner & illustratør
Hans Høgnes Laft & Tømmer – restaurering og tilbakeføring
Leif Høghaug – forfatter & tekstkonsulent
Melkeveien designkontor AS – grafisk design
Mathilde Lid, Melkeveien – Illustrasjon
Gunnar Kopperud – barnefortelling
Anders Ødegaard – lysdesign
Print på treverk – Colormaster
Karl Ovesen & Derek Wheeler – skulpturer
Gode naboer og støttespillere

Prosjektet er et samarbeid mellom Randsfjordmuseet og Gran kommune og har fått økonomisk støtte fra Sparebankstiftelsen Gran, Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal og Sparebankstiftelsen DNB.

Randsfjordmuseet