Telthuset

I går var det åpning av Telthuset på Granavollen. Vi har vært så heldige å få være med å gjøre grafisk design og illustrasjon på utstillingen som forteller historien om huset og området.

Telthuset er en militær lagerbygning fra midten av 1700 -tallet som sto på Granavollen fram til 1958, da det ble flyttet til Hadeland Folkemuseum. I 2018 ble bygningen tilbakeført til Granavollen.

Se flere bilder i «Prosjekter»

Gran kommune og Kari Møyner
Christine Lohre – utstillingsdesigner & illustratør
Hans Høgnes Laft & Tømmer – restaurering og tilbakeføring
Leif Høghaug – forfatter & tekstkonsulent
Melkeveien designkontor AS – grafisk design
Mathilde Lid, Melkeveien – Illustrasjon
Gunnar Kopperud – barnefortelling
Anders Ødegaard – lysdesign
Print på treverk – Colormaster
Karl Ovesen & Derek Wheeler – skulpturer
Gode naboer og støttespillere

Prosjektet er et samarbeid mellom Randsfjordmuseet og Gran kommune og har fått økonomisk støtte fra Sparebankstiftelsen Gran, Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal og Sparebankstiftelsen DNB.